Jedlá z diviny
1. Mäso okoreníme, vlozíme ho do misky a zalejeme dostatočnym mnozstvom dresingu tak, aby bolo mäso zakryté. Takto ho necháme ulozené aspon 2 hodiny...
- Marinádu si pripravíme zmiešaním všetkých potrebných ingrediencií, uložíme do nej mäso a necháme odležať celú noc. Každé 2-3 hodiny otáčame....
- Mrkvu ošúpeme a nakrájame na kolieska
- Cesnak a cibuľu očistíme a na drobno nakrájame
- Mäso opečieme na olivovom oleji, potom ho...
- Cesnak a cibuľu očistíme a na drobno nakrájame
- Mäso opečieme na olivovom oleji, potom ho...
Mäso si vyčistíme, poodrezujeme tvrdšie časti a nakrájame na plátky.
Pripravíme si marinádu – nakrájame petržlenovú vňať, pridáme cesnak, uložíme...
-Prvých 14 surovín zmiešame a vložíme do pomalého hrnca.
-Zmiešame múku, štipku soli a červenú papriku v plytkej miske. Následne mäso obalíme v...
-Zmiešame múku, štipku soli a červenú papriku v plytkej miske. Následne mäso obalíme v...
Vysušte zverinu s kuchynským papierom a potom dobre očistite. Olej zohrejte v panvici a jelenie karé opečte asi 8 minút z každej strany potom mäso...
Na panvici popražíme slaninu a následne masťou po pražení polejeme jelenie mäso, ktoré sme si už pripravili do hrnca. K mäsu pridáme taktiež šťavu z ...
Kusy nakrájaného jelenieho lýtka dáme do plytkého pekáča a zalejeme jablčným muštom aby zverina bola muštom zakrytá a pridáme barbeque omáčku podľa...