Predhrejeme si rúru na 105°C.
Opláchneme rebrá pod studenou vodou a usušíme papierovými utierkami. Očistime z mäsa nečistoty. Mäso nie je...
Jedlá z diviny
Skombinujte hovädzie mäso, zverina, olej, soľ, škoricu, oregano, čierne korenie a petržlen do misy. Dôkladne premiešajte aby sa zmes spojila. Zmes...
Zmiešajte červené víno, jablčný ocot, cibuľa, cesnak, bobkový list, tymián a rozmarín v stredne veľkej mise. V pripravenej zmesy namarinujte srnčiu...
Rozpustíme maslo vo veľkom hrnci na miernom ohni. Vmiešajte cibuľu a cesnak a osmažíme po dobu 3 až 4 minúty. Primiešajte hnedý cukor a nechajte...
Rozohrejeme si masť na ktorej osmažíme zverinu do hneda. Pridáme nakrájané shiitake, nakrájanú cibuľu, cesnakom a restujeme asi 2 minúty. Nalejeme...