Jedlá z diviny
1. Mäso dobre osoľte a odložte ho bokom, kým si nasekáte šalotku na omáčku na panvici alebo si pripravíte akékoľvek prílohy, ktoré ste si naplánovali...
1. Nakrájajte divinu, slaninu a pečeň na 2,5 cm kúsky a zmrazte ich na 30 minút až hodinu, kým nebudú približne napoly zmrazené. Ovsené vločky...
1. Použite naozaj veľkú zapekaciu misu – takú, ktorá sa hodí na sporák a zmestí sa do nej všetko mäso. Kúsky králika vhoďte do múky, oklepte a potom...
1. Mäso nakrájajte na väčšie kocky.
2. Zľahka ochutte cesnakovým práškom, soľou a čiernym korením, potom vložte na 2 až 3 minúty do rozpáleného...
2. Zľahka ochutte cesnakovým práškom, soľou a čiernym korením, potom vložte na 2 až 3 minúty do rozpáleného...
1. Začnite tým, že divinu očistíte od všetkého tuku a tkaniva a potom ju nakrájate na tenké pásiky. Suroviny na omáčku zmiešajte a odložte.
2....
2....
1. Zmiešajte ingrediencie na marinádu. Zverinu očistite, aby ste odstránili všetky tkanivá. Mäso nakrájajte na malé kocky.
2. Divinu zalejte ...
1. Vo veľkej mise zmiešajte mletú divinu so všetkými koreninami na chorizo. Nechajte odpočívať 20 minút.
2. Na veľkej panvici na strednom ohni opečte...
1. Na panvici roztopte maslo a slaninu opekajte 1 minútu, kým nezmení farbu. Pridajte pór, zeler, mrkvu a bobkový list a varte, kým zelenina nezmäkne...
1. Vo veľkej panvici zohrejte olej. Keď je horúci, pridajte králika, opečte ho zo všetkých strán, potom vyberte z panvice a odstavte.
2. Do panvice s...
1. Vo veľkom hrnci rozpustite maslo, pridajte cibuľu a pomaly restujte, kým nebude mäkká. Pridajte kapustu, ocot, cukor, korenie a polovicu želé...
Stránky
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- nasledujúca ›
- posledná »
















