Jedlá z diviny
1. Vo veľkej mise zmiešajte mletú divinu so všetkými koreninami na chorizo. Nechajte odpočívať 20 minút.
2. Na veľkej panvici na strednom ohni opečte...
1. Na panvici roztopte maslo a slaninu opekajte 1 minútu, kým nezmení farbu. Pridajte pór, zeler, mrkvu a bobkový list a varte, kým zelenina nezmäkne...
1. Vo veľkej panvici zohrejte olej. Keď je horúci, pridajte králika, opečte ho zo všetkých strán, potom vyberte z panvice a odstavte.
2. Do panvice s...
1. Vo veľkom hrnci rozpustite maslo, pridajte cibuľu a pomaly restujte, kým nebude mäkká. Pridajte kapustu, ocot, cukor, korenie a polovicu želé...
1. Rúru zohrejte na 200 C. Huby zalejte asi 200 ml horúcej vody a nechajte 20 minút postáť. Precedte, vodu odložte nabok. Z húb vyžmýkajte prebytočnú...
1. Divinu nakrájajte na kocky, nezabudnite odstrániť všetky šľachy.
2. Do veľkého hrnca pridajte olivový olej a zohrejte na stredne vysokú teplotu.
3...
1. Rúru vyhrejte na 150°C. Sušené slivky dajte do misky s brandy a hnedým cukrom, premiešajte a nechajte nakysnúť.
2. Králika obaľte v múke. Na...
2. Králika obaľte v múke. Na...
1. Najprv si pripravte vývar na omáčku. Veľký hrniec umiestnite na stredne vysokú teplotu, rozpustite maslo s olejom. Pridajte stehienka z tetrova a...
1. Rúru vyhrejeme na 150°C. Všetky ingrediencie na burger vložte do veľkej misy s množstvom čierneho korenia a premiešajte rukami. Vytvarujte 8...
Diviak je ideálne mäso na dobrú grilovačku. Nemali by ste sa uspokojiť s tradičnou barbecue omáčkou. Diviak má prirodzenú orieškovú príchuť a výborne...
Stránky
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- nasledujúca ›
- posledná »