Jedlá z húb
1. Rozohrejte panvicu, pridajte kvapku oleja a potom pridajte smrčky. Nechajte piecť minútu alebo dve. Keď začnú mäknúť, pridajte kúsok masla a...
1. Rúru predhrejte na 200°C. Šampiňóny poukladajte na pekáč. Posypte syrom, vlašskými orechami, vetvičkami tymiánu a navrch dajte trochu masla....
1. Na panvici na stredne nízkej teplote roztopte maslo. Pridajte cibuľu a cesnak a varte 2-3 minúty, kým nezmäknú. Zvýšte teplotu, pridajte portské...
1. Na veľkej nepriľnavej panvici rozohrejte olej a niekoľko minút na ňom opekajte cibuľu. Panvicu prikryte a cibuľu nechajte ešte 5 minút piecť vo...
1. Na oleji opečte cibuľku, kým nezmäkne. Pridajte škoricu a rascu a varte 1 minútu za stáleho miešania. Pridajte huby, varte 2 minúty, potom...
1. Do kuchynského robota dajte 175 g masla, celozrnnú múku, polovicu tymiánu a štipku soli a mixujte, kým sa nezačne spájať. Pridajte 2-3 PL studenej...
1. Rozohrejte vaflovač. Zmiešajte sójové alebo ryžové mlieko s citrónovou šťavou a olejom a potom prišľahajte kašu zo sladkých zemiakov. Polentu,...
1. Na panvici zohrejte olej na vysokej teplote. Pridajte huby a za občasného miešania varte, kým nezhnednú, cca 4 minúty.
2. Znížte teplotu a...
1. Rúru zohrejte na 220 C. Umyte huby, aby ste odstránili všetky nečistoty, potom odstráňte stopky a položte na plech na pečenie.
2. Smažte...
2. Smažte...
HUBOVÉ PYRÉ
1. Na stredne vysokej teplote roztopte maslo. Pridajte huby a varte za občasného miešania, kým nezhnednú a tekutina sa neodparí, cca 6–8...