Sendviče plnené divinou

Dátum zverejnenia: Ut, 01/04/2022 - 13:31

Ingrediencie: 

- 700 g mäsa z diviny, uvarené, trhané
- 8 sendvičov
- 1 šálka nakrájanej cibule
- 2 šálky strúhanej kapusty
- ¼ šálky nasekanej čerstvej petržlenovej vňate
- ½ ČL soli
- ½ lyžičky papriky
- 2 ČL  jemne nasekaného čerstvého cesnaku
- 1 štipka drvenej červenej papriky
- ½ šálky kečupu
- 2 šálky strúhaného syra Cheddar
 

Postup prípravy: 

1. Predhrejte rúru na 180 stupňov. 

2. K uvarenému mäsu na panvicu primiešajte cibuľu, kapustu, petržlenovú vňať, cesnak, červenú papriku, soľ a čierne korenie. Varte, kým kapusta nezmäkne. Odstráňte z tepla a vmiešajte syr čedar a kečup.

3. Do sendvičov vyrežte "misku", ktorú naplňte pripravenou zmesou. Uzatvorte a dajte piecť na cca 10 minút.

4. Podávajte s ľubovoľným dipom.

1 hod
/
30 min
36
1804
Postup prípravy: 

1. Predhrejte rúru na 180 stupňov. 

2. K uvarenému mäsu na panvicu primiešajte cibuľu, kapustu, petržlenovú vňať, cesnak, červenú papriku, soľ a čierne korenie. Varte, kým kapusta nezmäkne. Odstráňte z tepla a vmiešajte syr čedar a kečup.

3. Do sendvičov vyrežte "misku", ktorú naplňte pripravenou zmesou. Uzatvorte a dajte piecť na cca 10 minút.

4. Podávajte s ľubovoľným dipom.