Pomaly varené byvolie mäso

Dátum zverejnenia: Ne, 08/01/2021 - 23:55

Ingrediencie: 

- 1 ČL olivového oleja
- 1,5 kg byvolie prsia
- 1 malá cibuľa, nakrájaná
- 2 ČL nasekaného cesnaku
- 1 ČL sušenej bazalky
- soľ
- čierne korenie 
- 2 šálky kuracieho vývaru
- 1 šálka vody

Postup prípravy: 

1. Vnútro hrnca na pomalé varenie si potrieme olejom a vložíme tam mäso. Naň nasypeme cibuľu, cesnak, bazalku a dochutíme soľou a čiernym korením.

2. Zalejeme kuracím vývarom a vodou a varíme 6-8 hodín, pričom mäso niekoľkokrát skontrolujeme a podlejeme.

0 hod
/
10 min
9
Postup prípravy: 

1. Vnútro hrnca na pomalé varenie si potrieme olejom a vložíme tam mäso. Naň nasypeme cibuľu, cesnak, bazalku a dochutíme soľou a čiernym korením.

2. Zalejeme kuracím vývarom a vodou a varíme 6-8 hodín, pričom mäso niekoľkokrát skontrolujeme a podlejeme.