Jalepeňo jednohubky z diviny
- 450 g diviny nakrájanej na kocky
- ½ ČL gréckeho korenia
- ¼ ČL steakového korenia
- 1 fľaštička talianskeho šalátového dresingu
- ½ šálky jalapeňo papričiek
- 10 plátkov slaniny prekrojených na polovicu
- špáradlá namočené vo vode
1. Mäso okoreníme, vlozíme ho do misky a zalejeme dostatočnym mnozstvom dresingu tak, aby bolo mäso zakryté. Takto ho necháme ulozené aspon 2 hodiny, ideálne však cez noc.
2. Gril si predhrejeme na strednú teplotu. Marinádu z mäsa precedíme a vylejeme. Na kazdy kus mäsa polozíme jalapeňo papričku a zabalíme do slaniny, ktorú zafixujeme špáradlom.
3. Kúsky mäsa opekáme cca 10 minút z kazdej strany a následne podávame.
1. Mäso okoreníme, vlozíme ho do misky a zalejeme dostatočnym mnozstvom dresingu tak, aby bolo mäso zakryté. Takto ho necháme ulozené aspon 2 hodiny, ideálne však cez noc.
2. Gril si predhrejeme na strednú teplotu. Marinádu z mäsa precedíme a vylejeme. Na kazdy kus mäsa polozíme jalapeňo papričku a zabalíme do slaniny, ktorú zafixujeme špáradlom.
3. Kúsky mäsa opekáme cca 10 minút z kazdej strany a následne podávame.