Burgre z losa plnené syrom s majonézou z paliny a cesnaku

Dátum zverejnenia: Ut, 07/31/2018 - 14:10

Ingrediencie: 

680g mäsa z losa
150 g syra nakrájaného na malé kocky
1 PL olivového oleja
1 ČL soli
1 ČL mletého čierneho korenia
6 žemlí
rukola na ozdobu

Majonéza:

     1 šálka majonézy
     2 strúčiky pretlačeného cesnaku
     1 PL citrónovej šťavy
     1 PL olivového oleja
     1 PL sušenej paliny dračej

Postup prípravy: 

V plastovej miske si pripravíme majonézu zmiešaním všetkých potrebných surovín. Následne misku prikryjeme potravinovou fóliou a necháme schladiť.

Mäso si rozdelíme na 6  častí. Každú z nich rozdelíme ešte na polovicu, spravíme placku, do stredu vložíme syr a prikryjeme druhou časťou. Hotových 6 placiek potrieme olivovým olejom a okoreníme.

Predhrejeme rúru na 220 ° C, a placky pečieme cca 4-6 minút, pokiaľ nie je mäso hotové.

Do rozrezanej žemle vložíme upečenú mäsovú placku, polejeme pripravenou majonézou a ozdobíme rukolou. Môžeme podávať.

1 hod
/
0 min
55
1652
Postup prípravy: 

V plastovej miske si pripravíme majonézu zmiešaním všetkých potrebných surovín. Následne misku prikryjeme potravinovou fóliou a necháme schladiť.

Mäso si rozdelíme na 6  častí. Každú z nich rozdelíme ešte na polovicu, spravíme placku, do stredu vložíme syr a prikryjeme druhou časťou. Hotových 6 placiek potrieme olivovým olejom a okoreníme.

Predhrejeme rúru na 220 ° C, a placky pečieme cca 4-6 minút, pokiaľ nie je mäso hotové.

Do rozrezanej žemle vložíme upečenú mäsovú placku, polejeme pripravenou majonézou a ozdobíme rukolou. Môžeme podávať.