Tuniakovo cestovinový hrniec

Dátum zverejnenia: Ut, 09/26/2017 - 17:33

Ingrediencie: 

1 balenie širokých vaječných rezancov

1/4 masla (kocky)

4 plátky syra chedar

tuniak

0,3 l hubový krém (postačí aj hustá resp. krémová hubová polievka)

1 šálka chleba

Postup prípravy: 

Predhrejte rúru na 350 stupňov celzia. Priveďte veľký hrniec ľahko osolenej vody do varu. Pridajte cestoviny a varte 8 až 10 minút alebo do al dente. Cestoviny preceďte vložte do zapekacej misky a pridajte maslo, 2 plátky syra, 1/2 z tuniaka a 1/2 hubového krému. Zopakujte vrstvenie so zvyšnými prísadami. Chlieb nadrobte a posypte po povrchu. Pečte 10 až 15 minút. Dobrú chuť!

0 hod
/
35 min
32
225
Postup prípravy: 

Predhrejte rúru na 350 stupňov celzia. Priveďte veľký hrniec ľahko osolenej vody do varu. Pridajte cestoviny a varte 8 až 10 minút alebo do al dente. Cestoviny preceďte vložte do zapekacej misky a pridajte maslo, 2 plátky syra, 1/2 z tuniaka a 1/2 hubového krému. Zopakujte vrstvenie so zvyšnými prísadami. Chlieb nadrobte a posypte po povrchu. Pečte 10 až 15 minút. Dobrú chuť!