Tuniakovo cestovinový hrniec
1 balenie širokých vaječných rezancov
1/4 masla (kocky)
4 plátky syra chedar
tuniak
0,3 l hubový krém (postačí aj hustá resp. krémová hubová polievka)
1 šálka chleba
Predhrejte rúru na 350 stupňov celzia. Priveďte veľký hrniec ľahko osolenej vody do varu. Pridajte cestoviny a varte 8 až 10 minút alebo do al dente. Cestoviny preceďte vložte do zapekacej misky a pridajte maslo, 2 plátky syra, 1/2 z tuniaka a 1/2 hubového krému. Zopakujte vrstvenie so zvyšnými prísadami. Chlieb nadrobte a posypte po povrchu. Pečte 10 až 15 minút. Dobrú chuť!
Predhrejte rúru na 350 stupňov celzia. Priveďte veľký hrniec ľahko osolenej vody do varu. Pridajte cestoviny a varte 8 až 10 minút alebo do al dente. Cestoviny preceďte vložte do zapekacej misky a pridajte maslo, 2 plátky syra, 1/2 z tuniaka a 1/2 hubového krému. Zopakujte vrstvenie so zvyšnými prísadami. Chlieb nadrobte a posypte po povrchu. Pečte 10 až 15 minút. Dobrú chuť!