Losos v glazúre z hnedého cukru a bourbonu

Dátum zverejnenia: Ut, 12/06/2016 - 08:53

Ingrediencie: 

4 lyžice masla
1/2 šálky tmavo hnedého cukru
4 ks lososa - steaky
1/3 šálky bourbon whisky

Postup prípravy: 

Rozpustíme maslo vo veľkej a ťažkej panvici nad strednej teplote. Do masla vmiešajte hnedý cukor. Vložte filety z lososa do zmesi z hnedého cukru. Opekáme 5 minút na miernom ohni. Otočte filety lososa a zalejte bourbonom. Varte po dobu 5 minút, alebo kým sa ryba mierne nerozpadáva. Podávame z divokou ryžou a mladou sparenou fazuľkou. Dobrú chuť

0 hod
/
20 min
12
165
Postup prípravy: 

Rozpustíme maslo vo veľkej a ťažkej panvici nad strednej teplote. Do masla vmiešajte hnedý cukor. Vložte filety z lososa do zmesi z hnedého cukru. Opekáme 5 minút na miernom ohni. Otočte filety lososa a zalejte bourbonom. Varte po dobu 5 minút, alebo kým sa ryba mierne nerozpadáva. Podávame z divokou ryžou a mladou sparenou fazuľkou. Dobrú chuť