Tilapia obalená v syrovej zmesi

Dátum zverejnenia: Ut, 10/15/2019 - 12:32

Ingrediencie: 

- 4 filety tilapie

- 3/4 hrnčeka čerstvo nastrúhaného parmezánu

- 2 ČL červenej papriky

- 1PL olivového oleja

- 1PL nasekanej petržlenovej vňate

- štipka soli

- nakrájaný citrón

Postup prípravy: 

Plech vystelieme alobalom a rúru predhrejeme na 200º C.

V miske zmiešame parmezán, soľ, petržlenovú vňať a červenú papriku.

Filety tilapie pokvapkáme z oboch strán olivovým olejom.

Filety obalíme v pripravneej zmesi a uložíme na plech vystlaný alobalom.

Pečieme cca 10-12 minút, pokiaľ nie je ryba hotová.

Podávame s ľubovoľnou prílohou a citrónom.

0 hod
/
20 min
1
152
Postup prípravy: 

Plech vystelieme alobalom a rúru predhrejeme na 200º C.

V miske zmiešame parmezán, soľ, petržlenovú vňať a červenú papriku.

Filety tilapie pokvapkáme z oboch strán olivovým olejom.

Filety obalíme v pripravneej zmesi a uložíme na plech vystlaný alobalom.

Pečieme cca 10-12 minút, pokiaľ nie je ryba hotová.

Podávame s ľubovoľnou prílohou a citrónom.