Tilapia obalená v syrovej zmesi
- 4 filety tilapie
- 3/4 hrnčeka čerstvo nastrúhaného parmezánu
- 2 ČL červenej papriky
- 1PL olivového oleja
- 1PL nasekanej petržlenovej vňate
- štipka soli
- nakrájaný citrón
Plech vystelieme alobalom a rúru predhrejeme na 200º C.
V miske zmiešame parmezán, soľ, petržlenovú vňať a červenú papriku.
Filety tilapie pokvapkáme z oboch strán olivovým olejom.
Filety obalíme v pripravneej zmesi a uložíme na plech vystlaný alobalom.
Pečieme cca 10-12 minút, pokiaľ nie je ryba hotová.
Podávame s ľubovoľnou prílohou a citrónom.
Plech vystelieme alobalom a rúru predhrejeme na 200º C.
V miske zmiešame parmezán, soľ, petržlenovú vňať a červenú papriku.
Filety tilapie pokvapkáme z oboch strán olivovým olejom.
Filety obalíme v pripravneej zmesi a uložíme na plech vystlaný alobalom.
Pečieme cca 10-12 minút, pokiaľ nie je ryba hotová.
Podávame s ľubovoľnou prílohou a citrónom.