Superrýchle rybie kari
- 1 PL rastlinného oleja
- 1 veľká cibuľa, nakrájaná nadrobno
- 1 strúčik cesnaku, nasekaný androbno
- 1-2 PL kari pasty
- 400 g plechovky paradajok
- 200 ml zeleninového vývaru
- rybie filé nakrájané na veľké kúsky
- ryža alebo chlieb naan
1. V hlbšej panvici zohrejte olej a jemne na ňom opečte cibuľu a cesnak, kým nezmäknú. Pridajte kari pastu a za stáleho miešania pražte 1-2 minúty, potom pridajte paradajky a vývar.
2. Priveďte do varu a potom pridajte rybu. Jemne varte 4-5 minút, kým sa ryba ľahko nelúpe. Ihneď podávajte s ryžou alebo naanom.
1. V hlbšej panvici zohrejte olej a jemne na ňom opečte cibuľu a cesnak, kým nezmäknú. Pridajte kari pastu a za stáleho miešania pražte 1-2 minúty, potom pridajte paradajky a vývar.
2. Priveďte do varu a potom pridajte rybu. Jemne varte 4-5 minút, kým sa ryba ľahko nelúpe. Ihneď podávajte s ryžou alebo naanom.