Sezónne filety zo sumca

Dátum zverejnenia: Št, 09/02/2021 - 23:01

Ingrediencie: 

- olej v spreji 
- 4 filety sumca
- 2 PL margarínu
- 1/4 šálka suchého bieleho vína
- 1 PL citrónovej štavy
- 1 PL nakrájaného čerstvého koriandra
- 1 ČL mletého cesnaku
- 1 ČL soli
- 1 ČL mletého čierneho korenia
- 1 ČL červenej papriky

Postup prípravy: 

1. Rúru predhrejeme na 18ß stupnov Celzia a plech nastriekame olejom v spreji.

2. Na naolejovanú panvicu polozíme ryby.

3. V hrnci roztopíme margarín, pridáme k nemu víno, koriander, citrónovu štavu, cesnak. sol a čierne korenie. Pripravenou zmesou filety polejeme a nakoniec posypee paprikou.

4. Pečieme v prehriatej rúre 10-12 minút, kym sa nedá ryba jemne vidličkou oddelit

0 hod
/
25 min
5
Postup prípravy: 

1. Rúru predhrejeme na 18ß stupnov Celzia a plech nastriekame olejom v spreji.

2. Na naolejovanú panvicu polozíme ryby.

3. V hrnci roztopíme margarín, pridáme k nemu víno, koriander, citrónovu štavu, cesnak. sol a čierne korenie. Pripravenou zmesou filety polejeme a nakoniec posypee paprikou.

4. Pečieme v prehriatej rúre 10-12 minút, kym sa nedá ryba jemne vidličkou oddelit