Pečená talianská tilapia

Dátum zverejnenia: So, 06/03/2023 - 16:45

Ingrediencie: 

- 4 filety tilapie
- 1/4 ČL papriky
- 1 konzerva na kocky nakrájaných paradajok s bazalkou, oreganom a cesnakom, scedená
- 1 veľká cibuľa, nakrájaná na tenké plátky
- 1 stredne zelená paprika, nakrájaná na tenké plátky
- 1/4 šálky strúhaného parmezánu

Postup prípravy: 

1. Rúru predhrejte na 180°C. Umiestnite tilapiu na pekáč, naolejujte a posypte korením. Nalejte paradajky na tilapiu, posypte cibuľou a paprikou.
2. Prikryte a pečte 30 minút. Odkryte a posypte syrom. Pečte, kým sa ryba ľahko nelúpe vidličkou, ešte cca10-15 minút.

0 hod
/
50 min
1
480
Postup prípravy: 

1. Rúru predhrejte na 180°C. Umiestnite tilapiu na pekáč, naolejujte a posypte korením. Nalejte paradajky na tilapiu, posypte cibuľou a paprikou.
2. Prikryte a pečte 30 minút. Odkryte a posypte syrom. Pečte, kým sa ryba ľahko nelúpe vidličkou, ešte cca10-15 minút.