Hrachové lusky plnené pastou z údeného lososa

Dátum zverejnenia: So, 09/11/2021 - 22:27

Ingrediencie: 

- 30 čerstvých hrachových strukov
- 1 balenie smotanového syra (cca 90 g)
- 30 g údeného lososa nakrájaného na malé kúsky
- štipka cesnakovej soli
- štipka mletého čierneho korenia
- štipka sušeného kôpru

Postup prípravy: 

1. Každý hrachový lusk otvoríme z jednej strany.

2. Syr, lososa a koreniny zmiešame a dáme do potravinárskeho vrecka s hviezdicovou špičkou.

3. Zmes posypeme sušenym kôprom a ozdobíme čerstvým hrachom, ktorý sme z luskov vybrali

0 hod
/
30 min
2
Postup prípravy: 

1. Každý hrachový lusk otvoríme z jednej strany.

2. Syr, lososa a koreniny zmiešame a dáme do potravinárskeho vrecka s hviezdicovou špičkou.

3. Zmes posypeme sušenym kôprom a ozdobíme čerstvým hrachom, ktorý sme z luskov vybrali