Grilovaný ostriež
2 celé vyčistené cca 450 g ostrieže
1 lyžica olivového oleja
1 lyžička soli
1/2 čajovej lyžičky mletého čierneho korenia
1 citrón nakrájaný na tenké plátky
Pripravíme si gril alebo panvicu na strednej teplote. Omastíme kožu oboch ostriežov olivovým olejom. Okoreňte rybu zvnútra soľou a čiernym korením. Do vnútra rýb umiestnite plátky citróna a pečte 5 minút každú stranu., pokiaľ nie je koža chrumkavá a mäso jemné.
Podávame s plátkami citróna.
Pripravíme si gril alebo panvicu na strednej teplote. Omastíme kožu oboch ostriežov olivovým olejom. Okoreňte rybu zvnútra soľou a čiernym korením. Do vnútra rýb umiestnite plátky citróna a pečte 5 minút každú stranu., pokiaľ nie je koža chrumkavá a mäso jemné.
Podávame s plátkami citróna.