Hubový šalát
Dátum zverejnenia: Ne, 10/31/2021 - 22:48
Ingrediencie:
- 5oo g čerstvých šampiňónov
- 1 šálka nakrájaného zeleru
- ¼ šálky nasekanej čerstvej petržlenovej vňate
- ¼ šálky švajčiarskeho syra nakrájaného na kocky
- ½ šálky nakrájanej jarnej cibuľky
- ½ šálky olivového oleja
- ⅓ šálky červeného vínneho octu
- 1 PL dijonskej horčice
Postup prípravy:
1. Vo veľkej miske vymiešame olej, ocot a horčicu. Primiešame všetky ostatné suroviny a pred podávaním odložíme aspo
Postup prípravy:
1. Vo veľkej miske vymiešame olej, ocot a horčicu. Primiešame všetky ostatné suroviny a pred podávaním odložíme aspo