Hubový šalát

Dátum zverejnenia: Ne, 10/31/2021 - 22:48

Ingrediencie: 

- 5oo g čerstvých šampiňónov
- 1 šálka nakrájaného zeleru
- ¼ šálky nasekanej čerstvej petržlenovej vňate
- ¼ šálky švajčiarskeho syra nakrájaného na kocky
- ½ šálky nakrájanej jarnej cibuľky
- ½ šálky olivového oleja
- ⅓ šálky červeného vínneho octu
- 1 PL dijonskej horčice

Postup prípravy: 

1. Vo veľkej miske vymiešame olej, ocot a horčicu. Primiešame všetky ostatné suroviny a pred podávaním odložíme aspo

2 hod
/
10 min
4
Postup prípravy: 

1. Vo veľkej miske vymiešame olej, ocot a horčicu. Primiešame všetky ostatné suroviny a pred podávaním odložíme aspo