Stavová správa

Thank you for your vote.

Restované huby

Dátum zverejnenia: St, 08/06/2025 - 11:28

Ingrediencie: 

- 2 PL olivového oleja
- 450 g húb, nakrájaných na plátky 
- 1/2 ČL morskej soli
- 1 PL ryžového octu
- 1 PL sójovej omáčky
- 1 strúčik cesnaku, strúhaný
- 1 PL jemne nasekaného čerstvého estragónu
- mleté čierne korenie

Postup prípravy: 

1. Vo veľkej liatinovej panvici rozohrejte olej na strednom ohni. Pridajte huby, soľ a korenie a premiešajte, aby sa obalili. Nechajte huby variť bez miešania 2 až 3 minúty. To im pomôže získať peknú zlatohnedú farbu.

2. Dobre zamiešajte a pokračujte vo varení húb, občas premiešajte, kým nezmäknú a nebudú dobre zhnednuté, ďalších 5 až 8 minút v závislosti od veľkosti húb. Znížte teplotu na minimum a vmiešajte ryžový ocot, sójovú omáčku a cesnak. Vypnite oheň a posypte čerstvým estragónom. Podávajte horúce.

0 hod
/
15 min
0
Hlasované
4
Postup prípravy: 

1. Vo veľkej liatinovej panvici rozohrejte olej na strednom ohni. Pridajte huby, soľ a korenie a premiešajte, aby sa obalili. Nechajte huby variť bez miešania 2 až 3 minúty. To im pomôže získať peknú zlatohnedú farbu.

2. Dobre zamiešajte a pokračujte vo varení húb, občas premiešajte, kým nezmäknú a nebudú dobre zhnednuté, ďalších 5 až 8 minút v závislosti od veľkosti húb. Znížte teplotu na minimum a vmiešajte ryžový ocot, sójovú omáčku a cesnak. Vypnite oheň a posypte čerstvým estragónom. Podávajte horúce.