Restované huby
- 2 PL olivového oleja
- 450 g húb, nakrájaných na plátky
- 1/2 ČL morskej soli
- 1 PL ryžového octu
- 1 PL sójovej omáčky
- 1 strúčik cesnaku, strúhaný
- 1 PL jemne nasekaného čerstvého estragónu
- mleté čierne korenie
1. Vo veľkej liatinovej panvici rozohrejte olej na strednom ohni. Pridajte huby, soľ a korenie a premiešajte, aby sa obalili. Nechajte huby variť bez miešania 2 až 3 minúty. To im pomôže získať peknú zlatohnedú farbu.
2. Dobre zamiešajte a pokračujte vo varení húb, občas premiešajte, kým nezmäknú a nebudú dobre zhnednuté, ďalších 5 až 8 minút v závislosti od veľkosti húb. Znížte teplotu na minimum a vmiešajte ryžový ocot, sójovú omáčku a cesnak. Vypnite oheň a posypte čerstvým estragónom. Podávajte horúce.
1. Vo veľkej liatinovej panvici rozohrejte olej na strednom ohni. Pridajte huby, soľ a korenie a premiešajte, aby sa obalili. Nechajte huby variť bez miešania 2 až 3 minúty. To im pomôže získať peknú zlatohnedú farbu.
2. Dobre zamiešajte a pokračujte vo varení húb, občas premiešajte, kým nezmäknú a nebudú dobre zhnednuté, ďalších 5 až 8 minút v závislosti od veľkosti húb. Znížte teplotu na minimum a vmiešajte ryžový ocot, sójovú omáčku a cesnak. Vypnite oheň a posypte čerstvým estragónom. Podávajte horúce.