Úžasná barbecue omáčka k divine

Dátum zverejnenia: Ne, 05/08/2022 - 00:09

Ingrediencie: 

- ¾ šálky figového džemu
- 1 a ¼ šálky kuracieho vývaru
- 3 PL paradajkovej omáčky 
- 2 PL jablčného octu
- štipka čierneho korenia
- štipka červenej papriky 
- štipka tymiánu
- štipka korenia chipotle (alebo nejaké iné pikantné korenie)
- bobkový list

Postup prípravy: 

Diviak je ideálne mäso na dobrú grilovačku. Nemali by ste sa uspokojiť s tradičnou barbecue omáčkou. Diviak má prirodzenú orieškovú príchuť a výborne sa hodí do sladkých omáčok.

1. Zmiešajte figový džem s kuracím vývarom, pridajte postupne zvyšné suroviny a premiešajte.

2. Jednoducho potrite rebierka omáčkou z oboch strán. Aby ste dosiahli čo najlepšie výsledky, rebierka opečte v rúre.

0 hod
/
30 min
195
Hlasované
1025
Postup prípravy: 

Diviak je ideálne mäso na dobrú grilovačku. Nemali by ste sa uspokojiť s tradičnou barbecue omáčkou. Diviak má prirodzenú orieškovú príchuť a výborne sa hodí do sladkých omáčok.

1. Zmiešajte figový džem s kuracím vývarom, pridajte postupne zvyšné suroviny a premiešajte.

2. Jednoducho potrite rebierka omáčkou z oboch strán. Aby ste dosiahli čo najlepšie výsledky, rebierka opečte v rúre.