Grilovaný ostriež

Dátum zverejnenia: So, 06/23/2018 - 23:49

Ingrediencie: 

     2 celé vyčistené cca 450 g ostrieže
     1 lyžica olivového oleja
     1 lyžička soli
     1/2 čajovej lyžičky mletého čierneho korenia
     1 citrón nakrájaný na tenké plátky

Postup prípravy: 

Pripravíme si gril alebo panvicu na strednej teplote. Omastíme kožu oboch ostriežov olivovým olejom. Okoreňte rybu zvnútra soľou a čiernym korením. Do vnútra rýb umiestnite plátky citróna a pečte 5 minút každú stranu., pokiaľ nie je koža chrumkavá a mäso jemné.
Podávame s plátkami citróna.   

0 hod
/
10 min
337
Hlasované
6147
Postup prípravy: 

Pripravíme si gril alebo panvicu na strednej teplote. Omastíme kožu oboch ostriežov olivovým olejom. Okoreňte rybu zvnútra soľou a čiernym korením. Do vnútra rýb umiestnite plátky citróna a pečte 5 minút každú stranu., pokiaľ nie je koža chrumkavá a mäso jemné.
Podávame s plátkami citróna.