Ako si vybrať správnu fotopascu

Dátum zverejnenia: Pi, 10/06/2017 - 19:30

Mnoho z nás pozná situáciu, počas ktorej by sme chceli mať oči všade. Väčšinou sa jedná o situáciu, kedy potrebujeme monitorovať resp. nenápadne sledovať určité miesto, buď z dôvodu ochrany, alebo z ďalších rozličných dôvodov, kedy chceme vidieť čo sa na danom mieste vlastne deje počas našej neprítomnosti. Anatómia nášho mmv.jpgtela nám neumožňuje byť na dvoch miestach naraz ani byť neviditeľnými a preto najideálnejším spôsobom na to, ako riešiť túto situáciu sú fotopasce Welltar 7330 MCW a Welltar 7330 MMW.

Tieto fotopasce sú nenápadné a disponujú skvelými vlastnosťami, ktoré sa výborne hodia k situáciám, kedy proste musíte byť nenápadní. Okrem toho, že tieto fotopasce nepotrebujú napájanie, pretože sú napájané vlastnými batériami, sú vodotesné a preto sa nemusíte báť umiestniť ich ani von do dažďa a snehu. Welltar 7330 MCWwelltar-7330_mcw.jpg a Welltar 7330 MMW sa vôbec neboja hustého dažďa ani iného pôsobenia vody. Potrebujete strážiť svoj dom počas Vašej neprítomnosti? Chcete lepšiu náhradu kamerového systému? Vlastníte firmu a chcete si dať pozor na to, čo robia Vaši zamestnanci za Vašim chrbtom? Ste poľovníkom a chcete monitorovať zver alebo chcete len prevenciu proti vandalom? Tieto fotopasce sú ideálnym riešením na množstvo takýchto situácií. S pokojným svedomím sa dá povedať, že je to jeden z mála produktov na dnešnom trhu s kamerami, ktorý skutočne odvádza svoju prácu dokonale a bez akýchkoľvek zaváhaní či kompromisov. Ak patríte k ľuďom, ktorí si potrpia na kvalitu a elektroniku, ktorá ich nezradí sú tieto fotopasce presne to, čo hľadáte. Určite ste si všimli, že sa jedná o dva rozdielne modely. Welltar 7330 MCW ponúka klasické špičkové vlastnosti fotopascí, medzi ktoré patrí nepretržité snímanie v HD kvalite, fotografovanie, neviditeľný prísvit, rozšírené nastavenia a podobne. Model Welltar 7330 MMQ má rovnaké vlastnosti, no posúva kvalitu fotopascí o úroveň vyššie tým, že ak si to budete želať, táto fotoapasca Vám pošle fotografie priamo na Váš telefón formou MMS alebo emailu.

Ak naozaj chcete, aby Vám nič neuniklo tieto fotopasce sú presne to, čo hľadáte. Potom je už len na Vás, či chcete model Welltar 7330 s MMS alebo bez MMS. Nech sa rozhodnete akokoľvek, výsledkom bude, že získate dokonalý prehľad o dianí na monitorovanom mieste.

Hlavné výhody modelu 7330:

- 100° zábery širokouhlé

- model MMS prednastavený pre slovenských operátorov – stačí len zadať číslo, na ktoré má fotopasca odosielať

- HD kvalita

- nahrávanie zvuku

- extra silný neviditeľný nočný prísvit

- dosah až 20 metrov

- malé nenápadné rozmery a maskovanie


FOTOPASCA WELLTAR 7330 MMW 100° 3G

DEŇ a NOC

mmvden.jpgmmvnoc.jpg


FOTOPASCA WELLTAR 7330 MCW 940nm + BATERKY A KARTA

DEŇ a NOC

mcw_den.jpgmcw_noc.jpg

 

 

 

 

 

 

423
Hlasované
14319