Rybacie tacos

Dátum zverejnenia: Pi, 08/19/2016 - 13:39

Ingrediencie: 

1 šálka hladkej múky
2 lyžice kukuričného škrobu
1 lyžička prášku do pečiva
1/2 lyžičky soli
1 vajce
1 šálka piva
1/2 šálky bieleho jogurtu
1/2 šálky majonézy
šťava z 1 limetky
mleté chilli
1 lyžička mletého kapary
1/2 lyžičky vysuší oregano
1/2 lyžičky mletej rasce
1/2 lyžičky vysuší kôpor burinu
1 lyžička mletého kajenské korenie
1 liter oleja na vyprážanie
filety tresky nakrájané na väčšie kúsky
kukuričné tortilly
1/2 hlávkovej kapusty

Postup prípravy: 

Pivné cestíčko
Vo veľkej mise zmiešajte múku, škrob, prášok do pečiva a soľ, vajcia a pivo

Omáčka:
V stredne veľkej mise zmiešajte jogurt a majonézu. Pridajte čerstvú limetkovú šťavu. Ochutíme chilli, kapary, oreganom, rascou, kôprom a kajenský korením. Rybacie kúsky zľahka poprášte múkou. Obaľte v pivnom cestíčku a vyprážajte do chrumkava a do zlata. Ľahko osmažíme tortilly ktoré naplníme nakrájanou kapustou, omáčkou a osmaženou rybou.

1 hod
/
0 min
60
Hlasované
9310
Postup prípravy: 

Pivné cestíčko
Vo veľkej mise zmiešajte múku, škrob, prášok do pečiva a soľ, vajcia a pivo

Omáčka:
V stredne veľkej mise zmiešajte jogurt a majonézu. Pridajte čerstvú limetkovú šťavu. Ochutíme chilli, kapary, oreganom, rascou, kôprom a kajenský korením. Rybacie kúsky zľahka poprášte múkou. Obaľte v pivnom cestíčku a vyprážajte do chrumkava a do zlata. Ľahko osmažíme tortilly ktoré naplníme nakrájanou kapustou, omáčkou a osmaženou rybou.